20182018

苏悦广场

Owner:铁狮门

Designer:瑞国际照明设计

业主单位:铁狮门

照明设计:瑞国际照明设计

项目规模:149,735 平方米

建筑面积:553#:57,439平方米/554#:92,296平方米

景观面积:12,122 平方米

建成时间:20169

设计周期:2

Owner:TISHMAN SPEYER

Lighting Design Consultant:RDI Lighting

Project Scale:149,735

Floor Area:553#:57,439/554#:92,296

Landscape Area:12,122

Date of Completion:2016.09

Cycle of Design:2 years

 


苏悦广场项目位于苏州的重要道路、商业中心——苏华路两侧,横跨两个地块,与现有地铁站连通。这个综合体项目包含了两个塔楼,一座16层,一座39层,集合了办公、零售和可以鸟瞰金鸡湖全景的高端住宅。 作为一个商业综合体,灯光强调了一系列交错的体量,在视觉上将两个地块联系起来。这个建筑面积约为123万平方英尺的城市综合体,包括了63.5万平方英尺的甲级国际写字楼,35.8万平方英尺的零售面积及23.7万平方英尺的高端住宅。灵感来源于苏州本土有名的建筑形式的黑白灰色板,也是灯光的塑造语言。



The Summit is a two-parcel development in Suzhou, China, that connects to the existing metro station and borders both sides of Suhua Road, the city’s ceremonial boulevard and center for commercial development. The mixed-use development features two towers—one 16 stories and the other 39 stories—and includes office, retail and luxury residences that offer unobstructed eastern views to Jinji Lake. As a commercial mix-use, lighting emphasizes a series of interlocking volumes, and visually unifies the two parcels at night. The 1.23 million sq. ft. mixed-use urban development includes 635,000 sq. ft. for Class A international office buildings, 358,000 sq. ft. allocated to retail and 237,000 sq. ft. of luxury residences. White, grays and black color palette inspired by the architectural vernacular famous in Suzhou, is also the language in the light.


Media Support

curve curve curve curve curve curve curve curve curve curve curve curve curve curve curve